24 de febr. 2013

Divergent: Una decisió et pot canviar per sempre

Hola menjamots!:)
Us vull recomanar un llibre que es diu DIVERGENT. Una decisió et pot canviar per sempre



El llibre, està situat al futur, a la ciutat de Chicago, que està dividida en cinc faccions i cadascuna d'elles es dedica a cultivar una virtut particular: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Als setze anys, els joves han d'escollir de quina facció volen formar part definitivament. El dia de les proves, la Beatrice, o Tris, descobreix que es divergent, i que no ho pot dir a ningú perquè és perillós. Però què és realment ser Divergent? No ho sap, i per això dubta entre quedar-se a la facció de la seva família o ser realment el que és. No pot tenir les dues coses. I prendrà una decisió que sorpendrà a tothom, sobretot a ella mateixa. 




La seva autora, Veronica Roth, té nomes 22 anys. La seva biografia literaria és necesariament bru. Nascuda en un barri perifèric de Chicago, va estudiar escriptura creativa a la Universitat de Northwestern i va escriure DIVERGENT mentre hauria d'estar fent els deures, i va ser una bona elecció, però segurament farà que, quan arribi el moment li sigui difícil convèncer els seus fills de la importància de fer els deures de l'escola.
A mi sincerament, aquest llibre m'ha encantat, és una passada! El tema està molt ben trobat, i moltes vegades t'identifiques amb els seus personatges. Està molt ben escrit i m'agrada la manera com descriu les coses: tots els detalls, t'explica molt bé com  són les persones...

Pels fans dels Jocs de la Fam, aquest es un llibre que us heu que llegir obligatoriament!!!

Juliana 

P.D:Febe, em sembla que he descobert els teus plans!

2 comentaris:

  1. Me l'he de llegir segur! :D

    P.D: Crec que jo també he descobert alguna cosa sobre el plans secrets... :P

    ResponElimina
  2. Com pot ser que hagueu descobert coses que encara no he dit?? ;)

    febe*

    ResponElimina