29 de des. 2012

El llibre de Menjamots invisble:Ales

Hola menjamooots :)!
Avui hos vull recomanar el llibre que m'ha recomanat la Paula per el Menjamots invible:ALES





Ales és el primer dels quatre llibres protagonitzats per Laurel una noia que descobreix que és una fada.
Fins els quinze anys que sempre ha viscut aïllada al bosc amb la seva família. Quan els seus pares se'n van a viure a Califòrnia, s'ha d'adaptar a un estil de vida molt diferent. Allà coneix en David, un noi intel·ligent i atractiu de qui es farà molt amiga. Però tot es complica quan, de sobte, a la Laurel li surt una flor enorme a l'esquena en forma d’ales.
I, al cap de poc, coneix en Tamani, un personatge misteriós pel qual se sent atreta immediatament, i que li explica que ella és de fet una fada, i que ha d’acomplir una missió molt important en el món humà: protegir la porta d’entrada al regne d’Avalon. Així, doncs, la Laurel s'embranca en una gran aventura. Es troba enmig d’una lluita centenària entre fades i trols, mentre intenta esbrinar la seva pròpia identitat i els seus sentiments envers en David i en Tamani.

Aprilynne Pike va néixer a Salt Lake City, Utah , i va créixer en Phoenix, Arizona .  Va obtenir el seu BA en Escriptura Creativa de Lewis-Clark State College a Lewiston, Idaho , a l'edat de 20 anys.Amb "Ales" s'ha col.locat al pricnipi dels llibres més vanuts.  

Aquest llibre m'ha encantat, i aviat em llegire els altres 3 que venen despres, pero com que a la bliblio no hi són no se on d'on els traure...:'(

Os el recomano moltissim!!! :)

Juliana
P.D:Bon Nadal!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada