8 de des. 2012

Delirium:un món sense sentiments

Hola menjamots!
Us vull recomanar un llibre que es diu DELIRIUM;un món sense sentiments


El llibre, està situat en el segle XXII a Estats units. Allà, l'amor ha estat diagnosticat com una malaltia mortal. Els científics però, han trobat la manera de combatre'l i els governants obliguen a tots els ciutadans a rebre la cura, quan fan 18 anys. La Lena Holway sempre ha esperat el dia en el què serà curada. Una vida sense amor es una vida sense sofrimient: una vida segura, amb el destí marcat i feliç. Però quan falten noranta-cinc dies per rebre el tractament, la Lena coneix l'Àlex, un membre de la resistència. En aquest moment, haurà de pendre la decisió més difícil de la seva vida.


La seva autora, Lauren Oliver, va neixer a Nova York l'any 1982.Venia d'una família d'escriptors, i escriu des que és ben petita. Es va graduar a l'universitat de Chicago l'any 2004, i des de llavors, no ha parat d'escriure. Després de Delirium, ha escrit la segona part, Pandemonium, i la tercera que encara no està publicada i que es diu Requiem

A mi sincerament m'ha encantat, és una passada! El tema està molt ben trobat, i moltes vegades t'identifiques amb els seus personatges. Està molt ben escrit i m'agrada la manera com descriu les coses: amb quatre paraules ja t'imagines la persona, l'espai o l'objecte amb detall.
Ah! I si us heu llegit Els Jocs de la Fam i us han agradat, tambe us agradarà aquest!!!

Juliana 

2 comentaris:

  1. Genial! :D Me'l llegeixo segur! Pel que dius estic segura que m'agradarà :) Una pregunta, és una saga o només hi ha un llibre? Gràcies! ^-^

    ResponElimina
  2. Es una saga de tres llibres, pero de moment nomes s'en han publicat 2, Delirium que es el primer i Pandemonium, que es el segon i encara no m'el he llegit.
    Juliana

    ResponElimina