25 de set. 2013

Els menjamots comencen a l'octubre!


Després de fer mans i mànigues per aconseguir quadrar tots els nostres horaris, vam arribar a un consens... i aquests són els dies triats!:

Els Menjamots 1 ens reunirem el tercer dimarts de cada mes de 17.30 a 18.30h, com sempre, a la sala d'actes de la Biblioteca. La propera tertúlia, doncs, serà el dimarts 15 d'octubre. Parlarem dels llibres que hem llegit a l'estiu (recordeu triar el que més un hagi agradat i, si feu una recomanació al blooooc... no estaria malament! ;) i repartirem la primera lectura: James i el préssec gegant, de Roald Dahl.

Els Menjamots 2 ens reunirem el tercer dijous de cada mes, de 16.45 a 17.45h a la sala d'actes de la Biblioteca. La propera tertúlia serà el dijous 17 d'octubre. Parlarem dels llibres que hem llegit a l'estiu (igual que els Menjamots 1, heu de triar un dels llibres que us hagi agradat més, i si voleu fer una entrada al bloc, seria molt i molt guai!), i repartirem la primera lectura: La veritable confessió de Charlotte Doyle, d'Avi.

I, finament, els Menjamots 3 ens reunirem el tercer dimarts de cada mes, de 16 a 17h, a la sala d'actes de la Biblioteca. La propera tertúlia serà el dimarts 15 d'octubre. Parlarem dels llibres que hem llegit a l'estiu (què originals, oi? i el què sorgeixi ;) i repartirem la primera lectura de la temporada: Meravelles, de Brian Selznick.

Podeu consultar el calendari de tot el curs (d'octubre a juny) aquí.

Com veieu, això no ha fet més que començar!

Fins ben aviat a totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada